Arkas cleanArkas clean

O nama

2166515594_3d5072c19a_o

Firma Arkas clean sa sedištem u Beogradu otvorena je 2013. godine. Za relativno kratak period od početka rada uspeli smo da pridobijemo potpuno i bezuslovno poverenje stanara naših zgrada, kako u Beogradu tako i u drugim gradovima Srbije.

Mi smo mlad, energičan i preduzimljiv tim koji na sebe preuzima svu odgovornost vodjenja, organizovanja i sigurnosti Vaše zgrade. Odlučni smo da se suočimo sa svim izazovima i preprekama koji Vas onemogućavaju da se svakodnevno osećate prijatno u komforu Vašeg zajedničkog stambenog prostora.

Naše najveće odlike su odgovornost i predanost poslu. Ništa nećemo prepustiti slučaju i dozvoliti da Vaša zgrada na bilo koji način ne bude sigurna i negovana. Iskustvo, predanost poslu, pedantnost i odgovornost naš tim čine najboljim u državi.

Svi naši cenjeni klijenti su zadovoljni uslugama koje pruža Arkas clean i na obostrano zadovoljstvo sve više nas preporučuju kao dobre komšije. Stoga postanite i Vi deo Arkas clean porodice.

Vizija

Koji je Vaš cilj? Da li bi ste voleli da se oslobodite briga i tereta koji sa sobom nosi upravljanje zgradom?

Ako je odgovor potvrdan onda imamo zajednički cilj i lakše nam je da ostvarimo partnerstvo na dugoročnom periodu.

Arkas grupa se zalaže da vasa svakodnevica postane jednostavnija i rasterećenija, preuzivanjem odgovornosti na sebe oko kompletne procedure vodjenja i upravljanja zgradom, time ce sve vase dosadašnje obaveze postati deo nase rutine.

Naša uloga se odražava kroz odgovornost i usluge koje su pristupačne i dostupne svim građanima Srbije.

Misija

Do našeg cilja stižemo zajedničkim radom – tako što nastojimo da se odgovorno ophodimo prema sredini i okruženju.

Osnovni segment okruženja je naša zgrada. Nastojaćemo da kroz naše usluge održimo red i uspostavimo zdrav i odrziv sistem u  Vašim zgradama.

Kroz naš rad trudimo se da podstaknemo i naše sugrađane o razvijanju svesti, odgovornosti i neophodnosti prema uspostavljanju i održavanju rukovodece structure unutrar zajednicke stambene zgrade. Udruženim snagama sa Arkas grupom imamo moć da korak po korak stignemo do zajedničkog cilja,a to je zdrava, uredjena i organizovana Srbija.

 

Besplatna ponuda za uslugu

Unesite svoje podatke ispod i naša ekipa će izaći na teren i sastaviti optimalnu ponudu za naše usluge.

Na raspolaganju od
09-17h svakim danom

Naša tehnička služba je na raspolaganju korisnicima naših usluga svakim danom od 09 - 17h. Bilo da imate reklamaciju ili potrebu za hitnom intervencijom nekog od naših majstora, dispečer će odmah uputiti ekipu ka vašem objektu.

Vikendom i praznicima

Na nas možete računati tokom cele kalendarske godine - to podrazumeva i vikend i praznike. Šta god da se desi - možete računati da ćemo mi to popraviti.